zondag 11 mei 2014

Marikenloop

Wat is er met de mannen aan de hand? Ze liggen in de touwen na een trail (Wim), ze zijn geblesseerd door trailtrainingen (Jeroen), ze doen een waarlijke trail (Peter 80 km in de Ardennen) of ze lopen een urban trail (Jan in Parijs in familieverband). Hoe dan ook, zaterdagochtend staan Bernard en ik met zeven dames aan de start bij Ciko. Zijn wij verzeild geraakt in de Marikenloop? Het gaat over laarsjes (had ik echt nodig) over blousjes (echt niet duur hoor) en over mannen (die moeten ook maar eens geld durven uitgeven aan kleding).

Kortom er hangt ineens een heel andere sfeer. Bernard en ik voelen ons wat verweesden doen er het zwijgen toe. Zeker ook omdat de batterij van de Garmin het snel opgeeft en de tocht daardoor langer lijkt te duren en zwaarder lijkt te worden. Per ongeluk niet uitgedaan en in de la gelegd.

Het regent. De Hooglanders dwingen respect af en ik moet dus af en toe werken. Het is de tol van de snelle kilometers eerder in de week. Uiteindelijk worden het ruim 23 km met dank aan de Garmin van Cordien (en haar chomps). Dat dan wel weer.

Maar, dames, het was zeker gezellig.

1 opmerking:

Roeister J. zei

Volgende keer zijn er ook roze rokjes bij....