donderdag 20 januari 2011

Ciko-leaks (5) - Verjaardag en Nieuwjaarsborrel (echt)

De laatste 'cable' dateert van 18 januari. P. probeert nog steeds als 'meneer Stok' U in het trainingsritme te krijgen. Het is mooi loopweer. Een graad of drie en een pyramideloopje staat op de planning om 19:00 uur:

U. smst aan P. om 15:51:40: 'Hoi P., mijn man is jarig en ik heb vanavond nog een nieuwjaarsborrel (echt). Mag ik een training overslaan? U.'
P. antwoordt om 15:53:11: 'Nee, natuurlijk niet. Wat deed je vanochtend om 7 uur? Toen had je toch kunnen lopen? En in Drente gelopen?'

P. doelt op het voorliggende weekend. U. ging een weekend naar Drente, haar loopschoenen gingen mee. U. antwoordt niet. P. concludeert dat ze niet heeft gelopen.

Afsluiting: Met deze sms stoppen de Ciko-leaks-cables............nog even de eerste cable in herinnering brengen. We citeren:

'Het goede voornemen (ik doe dus nooit aan voornemens maar deze is makkelijk) is; dinsdagavond om 19.00, donderdagavond om 19.00 én zaterdagmorgen om 09.00 staat U. voortaan weer te trappelen om te gaan hardlopen! 0 reacties'

3 opmerkingen:

Edwin zei

naming and shaming. Sociale controle is keihard!

Jan zei

Beste P.
Tja, toch lastig. Je verwacht de 'boodschapper' vanavond op de training. Uit welingelichte bronnen, doorgaans betrouwbaar, heb ik vernomen dat u vanuit 'Amsterdam' moest komen, en derhalve 'verlaat' was. Klinkt niet echt overtuigend.
Zeker als op het programma 6 x 800 m staat, en dat het 'langzaamste' smaldeel deze mag invullen op 'halvemarathon-tempo'. Tja, dan liep u achteraan ... en dat is voor de kampioen der trainingen natuurlijk lastig te verkroppen.
Zo'n Ciko-leaks is inderdaad een aanwinst, maar soms ligt het nieuws op straat ...
getekend,

P. zei

Hmmm, ligt inderdaad gevoelig: http://1uur45.blogspot.com/2010/10/achterin.html

P.